Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eloisan kansalaiskiertue Pieksämäelle ensi tiistaina

Etelä-Savon hyvinvointialueen Eloisan kansalaiskiertue tulee Pieksämäelle ensi tiistaina 7. maaliskuuta. Torstain lehdessä kerrottiin virheellisesti kiertueen tulevan Pieksämäelle 7. huhtikuuta.

Pieksämäellä tilaisuus pidetään Kulttuurikeskus Poleenin kokoustila Uinossa kello 10.30 alkaen. Tilaisuuksissa kuullaan ajankohtaiskatsaus hyvinvointialueesta, keskustellaan ja kahvitellaan. Paikalla ovat hyvinvointialuejohtaja Santeri Seppälä sekä virka- ja luottamusjohtoa. Yhteensä noin puolitoistatuntia kestävä tilaisuus on avoin kaikille. Tilaisuuden aikana osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä hyvinvointialueen johdolle.

Eloisa järjestää keskustelutilaisuudet asukkaille Etelä-Savossa kolmella paikkakunnalla. Kansalaiskiertue alkoi Savonlinnsta helmikuun puolivälissä ja viime viikolla kiertue pysähtyi Mikkelissä. Myöhemmin keväällä Eloisan on tarkoitus tavata alueen asukkaita myös muualla Etelä-Savossa.