Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keittiömestari Saku Heinonen hurahti hapanjuurileivän leipomiseen, kun kaupasta ei löytynyt mieleistä valmiina

Yksinkertaisista peruselementeistä syntyy usein jotain hyvää. Hapanjuuri, vettä, jauhoja ja suolaa. Sillä reseptillä syntyy keittiömestari Saku Heinosen keittiössä artesaanileipä, joka on kerännyt itselleen jo paikallisia leipäfaneja. On leivän valmistuksessa eräs muukin salaisuus. Keittiömestarin leppymätön sitko kehittää ja vaivata itseään ja leipätaikinaa niin, että syntyy makuelämys.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Pieksämäen Lehden sisällöt.

Tilaa 6 kk 3,90 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Pieksamaenlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Savonsanomat.fi-, Iisalmensanomat.fi- ja Warkaudenlehti.fi-verkkopalvelut ja uutissovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi