Poliisi pyytää havaintoja kateissa olevasta miehestä – näyttävät korut ovat tuntomerkki, joka on voinut jäädä mieleen

Poliisi on saanut joitakin vihjeitä ja havaintotietoja heinäkuussa kadonneesta miehestä. Miestä ei ole kuitenkaan toistaiseksi tavoitettu eivätkä vihjeet ole auttaneet vielä selvittämään miehen kohtaloa.

Kainuulainen Rasmus Palosaari, 39, on nähty viimeksi Varkauden seudulla sunnuntaina 17. heinäkuuta. Palosaari päätyi ilmeisesti osin sattumalta Varkauden seudulle. Hän on mahdollisesti liikkunut joidenkin paikallisten porukoissa, mutta hän voi tarvita ulkopuolista apua. Poliisi pyytää havaintoja, missä Palosaari on parhaillaan tai missä hänet on nähty viime aikoina.

Palosaari on noin 170 senttiä pitkä ja normaalivartaloinen. Kadotessaan hänellä oli kirkkaankeltainen verkkaritakki ja isot valkoiset kuulokkeet, mutta ne eivät ole enää hänen hallussaan, vaan verkkaritakki ja kuulokkeet ovat nyt poliisin hallussa.

Kadotessaan Palosaarella oli myös musta nahkainen lippis, mustat paksusankaiset silmälasit, tummat farkut, mustat kengät ja valkoinen t-paita, jonka etupuolella on mustaa tekstiä. Palosaarella voi olla samat vaatteet tai hän on voinut saada esimerkiksi paidan päälle jonkin toisenkin vaatteen.

Lisäksi Palosaarella oli kadotessaan kaulassaan näkyvät, hopeanväriset käädyt eli paksut kaulakorut, jotka ovat voineet kiinnittää ulkopuolisenkin huomion.

Poliisi pyytää varkautelaisilta ja muilta apua Palosaaren tavoittamiseksi. Jos tapaa tuntomerkkeihin sopivan henkilön tai on nähnyt hänet heinä–syyskuussa, tietonsa voi ilmoittaa Oulun poliisilaitoksen vihjepuhelimeen 0295 416 194 tai sähköpostiin vihjeet.oulu@poliisi.fi

Oulun poliisin mukaan Palosaaren tapausta tutkitaan tällä hetkellä kadonneen henkilön etsintänä. Poliisin mukaan ilmi ei ole tullut mitään syytä epäillä asiassa henkirikosta.

Itä-Suomen poliisi tutkii parhaillaan Varkaudessa toista tapausta, jossa helsinkiläisen miehen epäillään kadonneen Varkaudessa kesäkuussa ja joutuneen murhan uhriksi. Sekä Oulun poliisi että Itä-Suomen poliisi sanovat, ettei heidän tutkinnoissaan ole tullut ilmi mitään, minkä vuoksi olisi tässä vaiheessa syytä epäillä tapausten liittyvän mitenkään toisiinsa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut