Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Viemärikuvaajiksi tekeytyviä huijareita liikkeellä kaupungissa – Pieksämäen Vesi varoittaa ihmisiä lankeamasta ansaan

Pieksämäen Vesi kertoo kaupungissa liikkuvan huijareita, jotka tekeytyvät joko Pieksämäen kaupungin tai Pieksämäen veden viemärikuvaajiksi.

Liikkeellä on lähikaupungeista peräisin olevia firmoja, jotka kuvailevat taloviemäreitä. He käyttävät markkinoinneissa harhautusmielessä kaupungin nimeä.

Tiedotteessa todetaan, että kaupungilla, eikä Pieksämäen Vesi Oy:llä ei ole mitään viemärikuvauksia tai tutkimuksia liikkeellä eikä heillä ole siis kyseessä olevien kuvaajien kanssa mitään tekemistä.

–  Älkää siis kuvauttako noilla firmoilla viemäreitänne, vaan ongelmatapauksissa ottakaa yhteyttä paikallisiin LVI-liikkeisiin, tiedotteessa sanotaan.

– Noilla epärehellisin keinoin markkinoivilla firmoilla on tapana löytää joka viemäristä korjattavaa, jopa uudehkoja muoviviemäreitä on sukiteltu aivan turhaan. On jopa näytetty asiakkaille jonkun muun talon viemärin kuvia todistaakseen, että nyt on jo kiire sukitella viemäreitä! Sukituksien hinnat ovat tuhansia jopa kymmeniä ja usein turhaan.

Viemärin korjaustarvetta on mahdoton arvioida pelkän kuvauksen perusteella.

Viemäri on aina ennen kuvausta pestävä, jotta sen todellinen kunto voidaan arvioida.