Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Korona: | Pieksämäellä 27 uutta tartuntaa – Julkisia altistumispaikkoja ei tiettävästi ole

Pieksämäellä on todettu viikonlopun jälkeen 27 uutta koronavirustartuntaa ja useita ihmisiä on asetettu karanteeniin. Julkisia altistumispaikkoja ei tiettävästi ole.

Pieksämäen kaupungin tiedotteessa muistutetaan, että koronavirustestiin kannattaa edelleen hakeutua lievistäkin oireista.

– Jos tiedät altistuneesi ja olet tehnyt kotitestin, jonka tulos on positiivinen, jää kotiin. Varaa aika viralliseen koronavirustestiin ja tee myös nimilista altistamistasi henkilöistä puhelinnumeroineen nopeuttaaksesi muiden altistuneiden jäljitystä. Ohjeet koronatestiajan varaamiseen löytyvät www.pieksamaki.fi/korona, tiedotteessa ohjeistetaan.

Koronanäytteenoton jälkeen tulee pysyä kotona ja välttää kontakteja oman perheen ulkopuolisiin henkilöihin testituloksen saapumiseen saakka.

Hyvä käsihygienia auttaa ehkäisemään tartuntoja. Maskin käyttöä suositellaan vahvasti, mikäli turvavälien pitäminen ei onnistu.