Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Korona: | Pieksämäellä annetaan kolmansia rokotuksia – Walkin -tilaisuuksia tulossa

Pieksämäen koronarokotukset jatkuvat hyvässä tahdissa. Niin kutsuttuja walk in -rokotustilaisuuksia järjestetään kahden viikon päästä kolmena päivänä.

Maanantaina 13. joulukuuta kello 10–13.30 walk in järjestetään Hiekanpään koululla yläkoulun yli 12-vuotiaille oppilaille, joille voidaan antaa ensimmäinen, toinen tai kolmas rokote.

Tiistaina 14. joulukuuta kello 12–18 walk in järjestetään Veturitorilla. Rokotteen voivat hakea kaikki ensimmäistä, toista tai kolmatta rokotusta hakevat.

Torstaina 16. joulukuuta kello 10–15 walk in järjestetään terveyskeskuksen vastaanoton aulan tiloissa niin ikään ensimmäistä, toista tai kolmatta rokotusta hakeville.

Kolmatta rokotusannosta annetaan Pieksämäellä vakavasti immuunipuutteisille, kaikille, jotka ovat saaneet kaksi ensimmäistä rokoteannostaan 3–4 viikon annosvälillä ja lääketieteellisiin riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvat, joiden toisesta rokoteannoksesta on kulunut vähintään kuusi kuukautta.

Walk in -rokotustilaisuuksissa koronarokotteen saa jonottamalla aikaa varaamatta. Rokotteena on Biontech Pfizerin Comirnaty.

Ajanvarauksella tai walk in -tilaisuuksissa voi saada myös influenssarokotteen, jos kuuluu rokotteen kohderyhmiin.