Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Onnettomuuksia: | Huono ajokeli piinaa Etelä-Savoa – Pelti rytissyt myös Pieksämäen seudulla

Etelä-Savon Pelastuslaitos muistuttaa autoilijoita liukkaista tienpinnoista ja huonoista ajo-olosuhteista koko Etelä-Savon alueella. Lumisade on haitannut liikennettä aikaisesta aamusta alkaen.

Puolenpäivän jälkeen sattui liikenneonnettomuus Mikkelintiellä noin 10 kilometriä Haukivuorelta pohjoisen suuntaan. Onnettomuuspaikalla osallisina olivat kaksi henkilöautoa ja rekka. Rekka tielle poikittain ja tukki ajokaistat molempiin suuntiin. Rekkaa ohittamaan lähtenyt henkilöauto törmäsi vastaantulevan rekan keulaan.

Kolaripaikkaa väistänyt henkilöauto törmäsi puuhun. Puuhun törmänneessä autossa oli yksi henkilö, joka ei loukkaantunut ja hän pääsi itse pois autosta. Rekkaan törmänneessä henkilöautossa oli yksi henkilö, joka loukkaantui vakavasti. Pelastuslaitos purki autoa, jotta kuljettaja saatiin pois autosta. Rekasta puhkesi onnettomuudessa polttoainesäiliö ja noin 20 litraa polttoainetta valui tielle. Pelastuslaitos tukki vuotokohdan.

Onnettomuudesta aiheutuu haittaa liikenteelle.

Pieksämäentiellä noin 15 kilometriä Pieksämäeltä Mikkelin suuntaan Vehmaskyläntien risteyksessä tapahtui puutavara-auton ja jakeluauton välinen peräänajo-onnettomuus. Tuolla paikalla liikenne sujui onnettomuuspaikan ohitse aluksi yhtä kaistaa, mutta nyt molemmat kaistat ovat käytössä. Poliisi on ohjaamassa liikennettä ja selvittää onnettomuuden syytä.

Onnettomuudet hidastavat liikennettä Mikkelin ja Pieksämäen seuduilla.

Juttua päivitetty kello 14.47 ensimmäisen onnettomuuden tarkennuksilla.