Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Influenssarokotukset alkavat Pieksämäellä

Pieksämäen kaupunki aloittaa influenssarokotusten antamisen keskitetysti rokotuspäivinä- ja iltoina. Influenssarokotuksen voi saada myös äitiys- ja lastenneuvolassa, koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa terveystarkastuksen yhteydessä sekä hoitajan vastaanoton yhteydessä. Erillisiä rokotusaikoja ei ole varattavissa.

Riskiryhmät rokotetaan terveyskeskuksessa olevassa rokotuspisteessä 16. marraskuuta alkaen. Samoin yli 65-vuotiaiden rokotukset annetaan terveyskeskuksessa olevassa rokotuspisteessä 16. marraskuuta alkaen.

Riskiryhmien ja yli 65-vuotiaiden lisäksi influenssarokotukset saavat varusmiespalveluksensa aloittavat miehet ja vapaaehtoisen asepalveluksen aloittavat naiset.

Naarajärvellä rokotuksia annetaan Kerttulassa päivätoiminnan tiloissa 17. marraskuuta ja 24. marraskuuta. Jäppilässä rokotuksia annetaan ajanvarauksella 18. marraskuuta ja 23. marraskuuta entisen terveysaseman tiloissa.

Virtasalmella rokotuksia annetaan yhteispalvelupisteessä 16. marraskuuta ja Kivitaskussa 30. marraskuuta.

Riskiryhmiin kuulumattomat voivat ottaa yhteyttä terveyskeskukseen saadakseen rokotereseptin.

Tarkemmat aikataulut ja kellonajat influenssarokotuksille löytyvät Pieksämäen kaupungin verkkosivuilta.