Korona: | Kuusi uutta tartuntaa – Useita mahdollisia altistumispaikkoja listattu

Pieksämäen kaupunki tiedottaa, että paikkakunnalla on viikonlopun aikana todettu kuusi uutta koronatartuntaa. Neljä sairastunutta oli jo karanteenissa, yhden alkuperä on paikkakunnan ulkopuolelta. Näistä tartunnoista ei tullut uusia karanteeneja tai julkisia altistumispaikkoja Pieksämäelle.

Kuudennen tartunnan alkuperää ei tiedetä eikä mahdollisia altistumispaikkoja ja altistuneita henkilöitä ole pystytty selvittämään varmasti. Päivystyksen pääaulassa on voinut perjantaina 15. lokakuuta altistua koronavirukselle noin kello 10.30-11.15 välisenä aikana.

Sairastunut henkilö on mahdollisesti asioinut loppuviikosta Tahiniemen Salessa, Citymarketissa sekä Uudessa Apteekissa. Näistä ei vielä ole tarkempaa tietoa, kuten päivämääriä tai kellonaikoja. Kaupunki tiedottaa asiasta lisää muun muassa altistumispaikkojen listauksessa osoitteessa https://www.pieksamaki.fi/uusien-koronatartuntojen-mahdolliset-altistumispaikat/, mikäli lisätietoa saadaan.

Kaupungin tiedotteessa todetaan, että virusta on mahdollisesti liikkeellä paikkakunnalla ja ihmisiä kehotetaan hakeutumaan testiin, mikäli on koronavirukselle tyypillisiä oireita ilmenee. Eritoten haju- ja makuaistin muutoksia kannattaa tarkkailla flunssan yhteydessä.

Huolellista käsi- ja yskimishygieniaa kannattaa noudattaa ja käyttää maskia edelleen paikoissa, joissa turvavälien pitäminen on hankalaa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut