Esapekka Lapin paikka Toyotalla varmistui: Pieksämäkeläinen jakaa kolmannen Yariksen Sebastien Ogierin kanssa

Toyota julkisti torstaina omat kuljettajavalintansa ensi vuoden allin MM-sarjassa. Täyden kauden ajavat odotetusti Kalle Rovanperä ja sekä viime viikonloppuna Suomen MM-rallin Jyväskylässä voittanut Elfyn Evans. Sen sijaan Sebastien Ogier ajaa vain osan kilpailuista ja häneltä vapautuvat kilpailut ajaa niin ikään odotetusti Pieksämäen Esapekka Lappi.

Lappi ajoi viime viikonloppuna Suomen MM-rallissa neljänneksi. Hän oli sillä sijoituksella myös paras suomalainen. Toyota Gazoo Racingin tiedotteessa Lappi toteaa olevansa iloinen siitä, että voi taas palata tuttuun tiimiin.

– Tuntuu kuin tulisin kotiin. Minulla on täältä hienoja muistoja ja oli todella hienoa työskennellä jälleen tiimin ihmisten kanssa Jyväskylässä. Heti kun asetuin Yarikseen, tuntui siltä, että tämä on minun autoni, Lappi sanoo.

Toyotan tallipäällikön Jari-Matti Latvalan mukaan Lappi on täydellinen kuljettaja jakamaan auton Ogierin kanssa.

– Hän on näyttänyt, että voi voittaa meillä. Sen jälkeen hän on kehittynyt paljon. Esapekka on erittäin motivoitunut kilpailija ja viime viikonloppuna hän osoitti olevansa myös nopea, Latvala toteaa tiedotteessa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut