Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sydänkiertue jalkautuu Pieksämäelle: Vinkkejä terveyteen, turvallisuuteen ja hyvinvointiin

Sydänkiertueella Pieksämäen Prisman aulatiloissa Maailman Sydänpäivänä keskiviikkona 29. syyskuuta kello 14-17 välisenä aikana on mahdollisuus opetella hyödyllisiä taitoja oman sydänterveyden, hyvinvoinnin ja turvallisuuden edistämiseksi.

Tapahtuma on ilmainen ja kaikille avoin. Kiertueella voi mittauttaa maksutta terveyttä määrittäviä arvoja, kuten kokonaiskolesteroli, verenpaine ja sydämen rytmi sekä tutustua sydänystävälliseen ruokavalioon, eteisvärinän tunnistamiseen, elvytykseen ja sydäniskurin käyttöön sekä arjen turvallisuutta tukeviin apuvälineisiin ja kotivaraan.

– Jokainen voi omalla toiminnallaan vaikuttaa hyvinvointiinsa. Haluamme tarjota helpon mahdollisuuden saada tietoa ja käytännön taitoja oman sekä läheisen terveyden, turvallisuuden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Pienilläkin teoilla voi olla suuri merkitys, sairaanhoitaja Kirsi Kauko Keski-Suomen Sydänpiiriltä kertoo tiedotteessa.

Koronatilanne on huomioitu tapahtuman järjestelyissä.

Kiertueen toteuttaa Keski-Suomen Sydänpiiri ry yhteistyössä Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Auttavat kylät, Sydämen asialla ja Digivireä -hankkeiden sekä paikallisten sydänyhdistysten kanssa.