Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kesäkuun alusta rokotusaikoja pääsevät Pieksämäellä varaamaan 35 vuotta täyttäneet – Hiekanpään palvelukodissa ei uusia tartuntoja

Pieksämäellä rokotusaikoja pääsevät kesäkuun alusta varaamaan 35 vuotta täyttäneet. Uuden ikäryhmän koronarokotuksien ajanvaraus avautuu tiistaina 1. kesäkuuta kello 9.00. Ajanvaraus avautuu samalla sekä sähköiseen järjestelmään että ajanvarauspuhelimeen. Ohjeet ajanvaraukseen löytyvät osoitteesta www.pieksamaki.fi/korona.

Viikonlopun aikana ei ole todettu uusia koronatartuntoja. Hiekanpään palvelukodin joukkotestauksissa ei myöskään löytynyt yhtään tartuntaa, toinen testaus tehdään tänään.

Voimassa on 50 hengen sisä- ja ulkotilarajoitus. Suurempia tapahtumia voidaan järjestää, jos osallistujat voidaan jakaa pienempiin ryhmiin ja järjestää niin, etteivät ryhmät kohtaa missään vaiheessa.

– Edelleen tulee huolehtia turvaväleistä, huolellisesta käsihygieniasta sekä pitää sosiaaliset kontaktit minimissä. Maskin käyttöä suositellaan silloin, kun turvavälien pitäminen on hankalaa, kaupungin tiedotteessa muistutetaan.