Mikkelistä löytyi viisi koronatartuntaa – lähes sata henkilöä karanteeniin ja altistuneiden etsintä jatkuu

Keskiviikon koronatesteissä on Essoten alueella havaittu viisi positiivista tulosta. Yksi erillinen tartunta on saatu muualta Suomesta, eikä ole aiheuttanut altistumisia Essoten alueella.

Neljä henkilöä kuuluu samaan tartuntaketjuun, josta on aiheutunut suuri määrä altistuneita Mikkelissä. Lähes sata henkilöä on tämän johdosta asetettu karanteeniin Mikkelissä ja altistuneiden etsintä jatkuu edelleen.

Mikkelin Kalevankankaan koululla on tapahtunut altistumisia kahdessa luokassa. Koulussa altistuneet on tavoitettu keskiviikkoillan aikana.

– Tämä ovat tärkeä muistutus siitä, että tilanne ei ole missään tapauksessa ohi. Pienistäkin oireista kannattaa hakeutua testeihin, Essoten terveyspalvelujen johtaja Santeri Seppälä kehottaa tiedotteessa.

Essoten rokotukset jatkuvat myös helatorstaina. Noin 56,7 prosenttia alueen yli 16-vuotaista on saanut ensimmäisen koronarokotteen, yli 45 900 henkilöä. Toinen rokoteannos on annettu noin 7 600 henkilölle.

Altistuspaikoista Essote haluaa nostaa esiin Sport Pub Jälkipelin, jossa 6.5. klo 13-17 välisenä aikana käyneitä pyydetään saapumaan koronatestiin, mikäli heille tulee pientäkään oiretta.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut