Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

THL: Pohjois-Savossa viikonloppuna 16 uutta koronatartuntaa – pienen Itä-Savon alueella tilastoitiin saman verran uusia tartuntoja pelkästään sunnuntaina

Pohjois-Savossa on tilastoitu sunnuntaina kahdeksan uutta varmistettua koronavirustartuntaa. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ylläpitämään tartuntatautirekisteriin kirjattiin myös lauantaina kahdeksan uutta tapausta, joten viikonloppuna maakunnassa on varmistettu 16 uutta koronatartuntaa.

Rekisterin luvut päivittyvät viiveellä.

Viikonlopun tartunnoista 12 oli Kuopiossa. Yksittäisiä tartuntoja oli lisäksi Pielavedellä ja Varkaudessa, sekä paikkakunnilla, joissa on todettu epidemian alun jälkeen alle viisi koronatartuntaa ja joita Terveyden ja hyvinvoinnin laitos ei nimeä pienen tartuntamäärän takia.

Etelä-Savossa todettiin viikonloppuna 18 uutta koronatartuntaa, joista Juvalla ja Kangasniemellä oli yhdet ja loput Mikkelissä.

Pienen Itä-Savon sairaanhoitopiirin alueella tartuntojen määrä nousi lauantaina kolmella ja sunnuntaina 16:lla. Suurin osa uusista tartunnoista oli Savonlinnassa.