Vesijohtovuoto Kontiopuistossa Laidunalueen leikkipuiston kohdalla

Kari-Pekka Issakainen

Kari-Pekka Issakainen

Pieksämäen Kontiopuistossa, Laidunalueen leikkipuiston kohdilla on vesijohtovuoto torniin syöttävässä 300 millimetrisessä valurautalinjassa. Korjaustyöt on aloitettava välittömästi. Näillä näkymin korjaus alkaa perjantaina iltapäivällä ja vedettömäksi tulee jäämään ainakin Kaurapussin alue ja Rekitien omakotitalot. Vettä kannattaa nyt siellä varata korjaustyön ajaksi pari sangollista.

– Korjaustyön käynnistäminen saattaa olla nyt tällä kelillä melko haastavaa, kun koneet ei ilman lämmitystä ehkä käynnisty ja maakin on syvässä roudassa. Paikka on taas kerran sellainen, että putken päälle ja lähelle on asennettu kaapeleita runsain mitoin ja kaapelit ovat roudassa kiinni, verkostopäällikkö Ari Haikarainen toteaa Pieksämäen Veden häiriötiedotteessa.

Kontiopuiston alueella on mahdollista, että korjaustyön vuoksi tehtävät linjasulut aiheuttavat virtaussuuntien muutoksia ja niistä voi aiheutua veden samentumista. Värjäytynyttä vettä ei tule käyttää ruokavetenä ja vaiva poistuu vettä juoksuttamalla.

– Vesikatkon alkamista tai kestoa ei voi tässä vaiheessa vielä arvioida, mutta tälle illalle tai ensi yölle se sattuu, Haikarainen sanoo.

Kommentoi