Kun Pieksänhovin paukut olivat pitkät ja Kekkonen söi yrttihärkää – Baarimestari muistelee Pieksämäen ravintoloiden kulta-aikaa

Esko Kainulainen sekoittaa drinkkiä Pitkien paukkujen yönä Pieksänhovissa. Esko Kainulaisen kotialbumi

Elettiin 1970-luvun puoliväliä, kun baarimestari Esko Kainulainen aikoi lopettaa hommat Hotelli Pieksänhovissa. Maisemanvaihdos poltteli nuorta miestä, suunnitelmissa oli muuttaa Pyhätunturille sekoittelemaan juomia janoisille Lapin turisteille.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Pieksämäen Lehti digi 1 kk 1 € ja saat Pieksamaenlehti.fi-verkkopalvelun, näköislehden ja mobiilisovelluksen rajattoman käyttöoikeuden.

Tilaa tästä 1 kk 1 € Olen jo tilaaja