KPA Unicon avasi verkkokaupan

KPA Unicon on avannut verkkokaupan maanantaina 4.1. KPA Unicon Store palvelee asiakkaita ajasta ja paikasta riippumatta tuoden energiaratkaisujen varaosat ja palvelut helposti asiakkaiden saataville. Kauppa palvelee asiakkaita ympäri maailmaa.

Verkkokaupan avaaminen on KPA Uniconille uusi askel puhtaiden energiaratkaisujen toimittamisessa. Vastaavanlaiset verkkokaupat ovat energia-alalla vielä harvassa.

– Pyrimme kehittämään markkinaa uusilla ideoilla ja johtamaan keskustelua. Myös asiakaspalaute on ollut kehityksen keskiössä. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan asiakaskokemuksen ja osoittaa, että toimintamme on aidosti läpinäkyvää, sanoo KPA Uniconin digijohtaja Joni Räsänen.

Verkkokaupan valikoimaan kuuluu tällä hetkellä arinoiden varaosien lisäksi laaja tarjoama huolto- ja elinkaaripalveluita sekä erilaisia digitaalisia palveluita, jotka pohjautuvat KPA Uniconin PlantSys-alustaan. Verkkokaupassa asiakas pääsee tutustumaan palveluiden sisältöihin ja toimituksiin.

Myös tuotteiden ja palveluiden hinnat sekä varastosaatavuudet julkaistaan näkyviin kaikille, ilman kirjautumista. Lisäksi asiakkailla on mahdollisuus seurata verkkokaupassa tehtyä tilausta toimitukseen saakka. Yhteydenotto on asiakkaalle helppoa ja vaivatonta.

– Olemme paketoineet palvelut ja varaosat selkeiksi kokonaisuuksiksi ja myös toimitusketju on selkeä ja suoraviivainen. Näin palvelemme nykyisiä ja uusia asiakkaita helpon digitaalisen tilauskanavan kautta, kertoo verkkokaupan projektipäällikkönä toiminut Anna Korhonen.

Asiakkailla on mahdollisuus seurata verkkokaupassa tehtyä tilausta toimitukseen saakka.

Energiaratkaisuja tuottavan KPA Uniconin varaosa- ja palveluliikennetoiminta on Räsäsen mukaan keskittynyt tällä hetkellä uudempiin hankkeisiin ja kotimaahan. Verkkokaupan avulla on tarkoitus aktivoida olemassa olevaa asiakaskuntaa muun muassa Pohjoismaissa, Baltiassa ja Venäjällä sekä vahvistaa etenkin Ruotsin markkinaa.

Verkkokaupan varaosatarjoama on alkuun varattu rajatulle kohderyhmälle, mutta tarjontaa laajennetaan jo kevään aikana.

– Kehitämme kauppaa jatkuvasti ja lisäämme siellä olevaa varaosa- ja palvelutarjontaa tavoittaaksemme yhä suuremman joukon asiakaskuntaamme, Räsänen sanoo.

KPA Uniconin asiakkuustiimit vastaavat varaosien ja palveluiden toimituksesta yhdessä varasto- ja logistiikkatoimintojen kanssa. Asiakasyhteyshenkilöt palvelevat edelleen kaikkia asiakkaita myös puhelimitse ja sähköpostitse.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut