Jukurien pelissä Mikkelissä on voinut altistua koronavirukselle

Riihimäen seudulle tuli uusia koronavirustapauksia viimeksi keskiviiikkona 2. kesäkuuta. Kuvituskuva. Arkisto / Marko Kauko

Jukurien viime perjantaina 13. marraskuuta pelatussa kotiottelussa Mikkelin jäähallissa on voinut tapahtua altistuminen koronavirukselle. Koronapositiiviseksi todettu oireinen henkilö on voinut altistaa muita tapahtumassa olleita sektori 3:n anniskelualueilla, joissa hän on oleskellut ilman maskia koko ottelun ajan. Henkilö on asioinut useilla kyseisen sektorin anniskelupisteillä, joten kaikkia sektori 3:n anniskelualueilla olleita pyydetään tarkkailemaan omaa vointiaan ja hakeutumaan pienistäkin oireista koronatestiin.

Sektori 3:een kuuluu Jukurien niin sanottu kannattajapääty sekä istumakatsomot B6 ja B7. Essoten mukaan altistumisvaaraa ei ole ollut katsomoissa. Jukurit painottaa, ettei otteluun saa tulla, mikäli on minkäänlaisia koronatartuntaan liittyviä oireita kuten yskää, nuhaa tai vatsaoireita. Jukurit suosittelee voimakkaasti kasvomaskin käyttöä ottelussa. Jukurit tarjoaa kaikille asiakkaille veloituksetta kasvomaskeja niin sisääntuloissa kuin myös ravintolapisteillä ostosten yhteydessä.

Perjantaina yksi uusi positiivinen koronatestien tulos on löytynyt Mikkelistä. Tartunta ei liity aiemmin Essoten alueelta löytyneisiin tartuntaketjuihin. Tauti on saatu toisella alueella positiiviseksi todetulta henkilöltä. Sairastunut kuuluu Essoten henkilöstöön keskussairaalalla. Taudille on altistunut sekä henkilökuntaa että potilaita. Altistuneet on tavoitettu ja asetettu karanteeniin.

Kommentoi