TekstaritKaupungintalon ranta rakennuskieltoon! Nyt kaupungintalon rannassa ei ole pelkästään liito-oravan papanoita vaan ihkaoikeita liito-oravia. Muualla rakennuskieltoon on riittänyt pelkät papanat, mitenkäs Pieksämäellä?

Ranta virkistyskäyttöön Suututtaa Mirkku Apua tätä tyhmyyttä Pian entinen leipäasiakas Tyyne 53 Astellaan sinne usein

Kaupungintalon ranta rakennuskieltoon! Nyt kaupungintalon rannassa ei ole pelkästään liito-oravan papanoita vaan ihkaoikeita liito-oravia. Muualla rakennuskieltoon on riittänyt pelkät papanat, mitenkäs Pieksämäellä?

Olisko paljon pyydetty, jos ps-liikunta veisi lehtiharavan eläinten hautausmalle? Voisi haravoida käydessään.

Harjunkoulun rehtori, kerrankin sai lukea järkipuhetta ja huomaa että tehtävässä on aito ihminen. Ottakaa muutkin opettajat ja rehtorit mallia.

Me nukahtamislääkkeitä tarvitsevat olemme koekaniineja. Näin on kerrottu. Nyt kokeillaan psyykenlääkkeitä, jotka omalla kohdalla menivät heti roskiin. Mielestäni kyseenalaista toimintaa. Miksi emme saa reilusti sitä lääkettä, joka on hyväksi havaittu? Kannamme itse vastuun omasta elämästämme-ei lääkäri.

Eikö Pieksämäen Lidlin paistopisteen myyntikaappien ovia todellakaan osata korjata niin että pysyisivät kiinni? Olen huomauttanut useita kertoja että jotkut kaappien ovet aukeavat vaikka painat ne kiinni. Myymälän pölyt imetään kaappien kautta sisään lämpötilaeron avulla.

Ei missään nimessä nuorisotiloja Veturitorilla. Kaikki muut tilaisuudet on retuperällä sen jälkeen. Ei mitään rauhaa ja yksityisyyttä muissa tilaisuuksissa.

Todella harmi kun uuden Prisman ei kannattanut kahvilaa laittaa. Olen kuullut monien itseni lisaksi valittavan. Kaupan sisällä sen tulisi olla, jossa voisi levähtää ja hörpätä kahvit. No, onhan K-marketissa ja kauppakin kay paremmin.

Kommentoi