Tekstarit

Myöhäisillan ohikulkijat Pyöräilijä Mitä vastaatte? Niin helppoa se on

Hei keski-ikäinen nainen Torikadulta, ensi kerralla kun sinulla on erimielisyyttä naapuriesi kanssa, selvitä ne heidän kanssaan, sivullisille räyhäämisen sijaan.

Kiitos kaikille autoilijoille, jotka kohteliaasti antavat tietä pyöräilijälle. Kiitos myös ystävällisille koiranulkoiluttajille, jotka vetävät talutushihnan lyhyeksi pyöräilijän lähestyessä. Yhteisymmärryksessä kaikki sujuu.

Mitä tekevät elinkeinoasiamies ja kaupungin päättäjät jotta kävelevät ja autottomat asukkaat saisivat ruokakaupan entisen K-kaupan tienoille? Tyhjiä liikehuoneita löytyy! Meitä on satoja jotka joudumme hakemaan ruokamme yli kaksi kilometriä kävellen. Pali-autoja saa turhaan tilata yli kolme varttia maksullisesti, eli olette jonossa.....

Tutkipa ”fillaristi” hieman tarkemmin niitä liikennesääntöjä! Ja, jos olet jo 12-vuotta täyttänyt, niin ajeleppa ajoradalla tai yhdistetyllä pyörä-jalankulkutiellä. Jälkimmäinen on oikein liikennemerkillä merkitty. Ja muista käyttää pyöräilllessä oikeaa reunaa. Jalkamieshän saa kävellä vasemmassakin reunassa, jos se on turvallisempaa. Senhän varmaan tiesitkin.?Muuten, nimim. ”Puskii poliisin” kommentti oli täyttä asiaa!??

Keskustelu