TekstaritIso, iso kiitos Pieksämäen kaupungin puistopuolelle ja erityisesti uudelle puutarhurille. Olette tehneet aivan mahtavaa työtä kaupungin yleisilmeen viihtyisyyden eteen. Aina on arvostelijoita, mutta uuden tieltä täytyy siivota vanhaa. Sitä sanotaa

Tyytyväinen Maapallo ei kiitä Koiraton Mielipide

Iso, iso kiitos Pieksämäen kaupungin puistopuolelle ja erityisesti uudelle puutarhurille. Olette tehneet aivan mahtavaa työtä kaupungin yleisilmeen viihtyisyyden eteen. Aina on arvostelijoita, mutta uuden tieltä täytyy siivota vanhaa. Sitä sanotaan uudistulimiseksi! Loistavaa! Uskon, että tämänkin mielipiteen kannattajia on runsaasti.

Moikka Hesburgerin asiakkaat! Keneen on tarkoitus tehdä vaikutus, kun heitätte pakkausjätteet miehekkäästi auton ikkunasta kadulle? Tulevaisuus on teidän. Hyvää jatkoa roskienne seassa!

Voisikos Pieksämäen koirapuistolle olla tonttialaa esim. Agilityhallin lähellä tai jossakin entisen Metsäkoulun suunnalla? Koiratkin tietääkseni nauttivat rauhasta ja puhtaasta luonnosta, ja olisivat varmasti tohkeissaan saadessaan kirmailla ja nuuskia kangasmetsän louhenkoloja. Grillipaikka vielä viereen koiraihmisille.

Voi Terho minkä flopin järjestit. Paljon kaakatettu, pienimunaisesti munittu.

Keskustelu