TekstaritMiksi työn perässä muuttajalle ilmaista asumista? Verottajahan kun antaa jo nyt kompensaatiota tiettyjen ehtojen täyttyessä. Ks. vero.fi (Työasuntovähennys ja Viikonloppumatkavähennys). Muuttaminen pysyvästi ei kyllä kannata, ellei työ ole just se

Hyvin toimii, ja junat kulukee Seuraan istuntoja Win-win ratkaisu Pidetään taajamatkin siistinä

Miksi työn perässä muuttajalle ilmaista asumista? Verottajahan kun antaa jo nyt kompensaatiota tiettyjen ehtojen täyttyessä. Ks. vero.fi (Työasuntovähennys ja Viikonloppumatkavähennys). Muuttaminen pysyvästi ei kyllä kannata, ellei työ ole just se kirkkain tähti omaan ansioluetteloon ja nosta eläkettä.

Päivi Räsänen ja Sari Essayah edeuskunnassa esittavat asiansa asiallisesti ja kohteliaasti.

Bigwheels voidaan siirtää Paltasen autourheilukeskukseen tai Motoparkiin. Olisi tilaa moottorin pärinälle ja ruuhkat poissa kaupunkilaisten silmistä.

Teenkö turhaa työtä kerätessäni pikkulemmikkini kakat pois suurin osa jättää poistamatta. Koskeeko terveys viranomaisten ohjeistus myös taajamia? Lumien sulettua kaupungin työntekijät siistivät katujen varret nyt on jo isoja läjiä jopa jalkakäytävilläkin ym roskaa jopa roskiksen lähelläkin tupakan natsoista lähtien samoin auton ikkunasta heitetään muoviset tölkkien pakkaukset, tölkit pahvimukit ym eikö ne kulje autos tai jalan kulkijallakin lähimpään roskikseen tai kotiin myös tupakka askitkin.

Kommentoi