Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Ei ollut kanaa kynittävänä

Haluan oikoa Jaana Virtasen Pieksämäen kaupungin valtuuston kokouksesta 20.3 tekemää kirjoitusta vain siltä osin, joka koskee minua ja Arto Sepposta, sekä tietenkin puoluettamme keskustaa. Pääosinhan juttu on ihan ok. Minulla ei olisi ollut mitään kanaa, ei kynittyä eikä kynimätöntä, ellei Sepponen aloittanut tätä tyhjän puhumista ja jättänyt kertomatta koko totuutta.

Totta kai minulla on oikeus puolustautua, olkoonkin vaikka valtuuston kokous.

Pidän ihmeellisenä, että valtuuston puheenjohtaja ei keskeyttänyt Sepposta jo alku repliikkien jälkeen, vaan antoi hänen puhua. Luulenpa, että hän tiesi aiheesta jo etukäteen. Minut hän kyllä aikoi keskeyttää, mutta kiitos siitä, että sain kuitenkin kertoa asian niin kuin se on.

Ihmettelin myös Tuula Kurosen ulostuloa poliisitutkinnasta ja nyt sen asian pois vedosta. Mistä ihmeen tutkinnasta? Kävi selvästi ilmi, että tutkinta asia oli sovittu ”kolmen kesken”. Ehkäpä Tuulan hälytysäänet alkavat vihdoinkin soimaan. Olisikohan poliisilla ihan vähän tärkeämpääkin tekemistä, kuin tutkia tällaisia höpöhöpö juttuja?

Se mikä myöskin jäi lehtijutussa epäselväksi on, että V-P Myyryläinen sanoi selvästi, että Sepponen on jo pari, kolme kertaa aiemmin tuonut valtuustoon näitä keskustan sisäisiä asioita, ja se on kyllä totta. Siis en minä ole niitä esille ottanut, vaan olen niihin tarpeen mukaan vastannut.

Sieltähän YouTubesta ne näkyvät edelleen, niin tämä kyseinen istunto kuin ne aikaisemmat. Kannattaa katsoa.

Vaikuttaa vähän sanonnalta, että se ”koira älähtää mihin kalikka kalahtaa”, mutta sitä tämä ei todellakaan ole, vaan ennemminkin tyyliä ”eteenpäin sanoi mummo lumessa.”

Sinikka Riipinen valtuutettu (kesk.)