Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Hyvä yhteistyö

Risto Mykkäsen yleisönosaston kirjoitukseen kiitos ja jatkaisin vielä omia ajatuksiani ja näkemyksiäni.

Kaupunginhallituksen, kaupunginvaltuuston ja johtoryhmän hyvä asiallinen yhteistyö ja yhteishenki kuntalaisten parhaaksi on tärkein tehtävä. Ja sen eteen tehty konkreettinen työ ja toimenpiteet kaupungin kaikkien työntekijöiden kanssa hyvässä hengessä ja yhteistyössä avoimesti. Asiat voivat riidellä, mutta rakentavalla asioiden pohdinnalla yhdessä päästään demokraattiseen päätökseen. Minusta ei ole hyväksi olla vain joo-joo mieltä, pitää pystyä perustelemaan mielipiteensä. Eikä ole järkeä eri mieltä ollessaan demokratian päätöksestä lehtien tai sosiaalisen median parissa retostella.

Pieksämäen Perussuomalaisten parissa on ollut hyvä tekemisen meininki ja ilmapiiri.

Samaa toivon jokaiseen instanssiin.

Itse olen muuton vuoksi jäämässä pois kaupunginhallituksen jäsenyydestä, kaupunginvaltuutetun luottamustoimesta ja hyvinvointialuevaltuutetun varavaltuutetun pestistä.

Kuntalaiset olette upeasti olleet yhteydessä ja olen ajatuksianne vienyt eteenpäin ja huomioinut päätöksenteossa. Olkaa aktiivisia jatkossakin. Minun tilalleni nousevat taitavat ja hyvät jäsenet.

Iloa, onnea ja hyvän hengen elämää kaikille.

Susanna Vauhkonen