Pääkirjoitus Poleenin puisto on oivallinen alue tapahtumille

Kuluvan kesän aikana Pieksämäellä tapahtuu enemmän kuin muutaman viimeisen vuoden aikana yhteensä. Toisin kuin koronapandemian aikana, jolloin juuri missään ei tapahtunut yhtään mitään.

Poleenin puisto Pieksämäellä on jo vuosien ajan ollut useiden kesätapahtumien keskuspaikkana, joista suurimpana luonnollisesti on ollut koko rannan alueelle levittäytynyt Big Wheels. Kuluvan kesän aikana Poleenin puiston on ennättänyt täyttämään esimerkiksi Pikku Kakkosen kesäkiertue.

Järjestäjien mukaan Poleenin puisto on superhieno paikka festivaalin järjestämiselle.

Ja lisää on luvassa. Kuluneella viikolla julkistettiin, että Pieksämäki saa oman musiikkifestivaalin kun Pieksämäki POP kajahtaa soimaan elokuun alussa. Kaksipäiväinen kaupunkifestari järjestetään nyt ensimmäisen kerran. Pieksämäelle tapahtuman tuova tamperelainen ohjelmatoimisto RH Entertainment Oy oli ollut aikeissa tuoda tapahtuman paikkakunnalle jo aikaisemmin, mutta koronapandemia sotki suunnitelmia ja siirsi tapahtuman järjestämistä. Kyseessä on viime vuosien aikana merkittäväksi tapahtumajärjestäjäksi kasvanut yritys, jonka järjestämiä tapahtumia ovat esimerkiksi Sauna Open Air sekä Rock In The City-kaupunkifestivaalit.

Järjestäjien mukaan Poleenin puisto on superhieno paikka festivaalin järjestämiselle. Se on samalla kaunis ja idyllinen paikka sekä myös kaupungin keskustassa, aivan palvelujen välittömässä lähisydessä. Pieksämäen keskustassa liikuttaessa Poleenin puistoon ei ole mistään pitkä matka.

Hyvä kello kauas kuuluu ja Pieksämäestä on kasvamassa kysytty paikka festivaalijärjestäjille ympäri vuoden. Talvisin Veturitori tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet tapahtumien järjestämiseen. Tarvitaan vain hyvää markkinointia.

Lue lisää aiheesta