Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Työtä Etelä-Savon hyväksi

Etelä-Savon hyvinvointialueen Keskustan aluevaltuustoryhmä on aloittanut työskentelynsä. Työnsä pohjaksi valtuustoryhmä hyväksyi yksimielisesti Keskustan alueellisen vaaliohjelman, jonka keskeisinä tavoitteina ovat lähipalveluiden kehittäminen ketteriksi, asiakasystävällisiksi, kustannustehokkaiksi ja alueen houkuttelevuutta lisääviksi sekä kahden yhteispäivystyssairaalan toiminnan turvaaminen Etelä-Savossa.

Etelä-Savon hyvinvointipalveluiden kompastuskivenä on pula koulutetusta henkilökunnasta. Sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelun yhteistyöllä ja hyvällä henkilöstöpolitiikalla tavoitetaan työntekijöiden pitovoima, aktiivisella rekrytoinnilla ja alueen positiivisella kehittämisellä vetovoima.

Keskustan aluevaltuustoryhmä uskoo kehittyvään ja voimistuvaan Etelä-Savon maakuntaan ja Etelä-Savon hyvinvointialueen mahdollisuuksiin järjestää asukkailleen juuri ne palvelut, mitä missäkin elämän vaiheessa tarvitaan.

Keskustan aluevaltuustoryhmän puheenjohtaja

Etelä-Savon hyvinvointialue