Mielipide: Aluevaalien merkityksestä pieksämäkeläisille

Hertta-Kaisa Vaske

Meistä jokainen tarvitsee toimivia ja oikea-aikaisia palveluja, kuka mihinkin tarpeeseen. Keskustan teemana aluevaaleissa on lähipalvelujen vahvistaminen. Tämän takana me kaikki keskustalaiset seisomme, riippumatta asuinpaikkakunnasta. Etelä-Savon hyvinvointialueen maantieteellinen sijainti asettaa tietyt reunaehdot myös pelastustoiminnalle. Niiden toimintaan ei tule puuttua leikkaavasti, vaan niiden toiminta tulee säilyttää siinä laajuudessaan kuin sen alan asiantuntijat sanovat.

Pieksämäki on tuottanut jo pitkään laadukkaita sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita. Palvelukokonaisuuksia ja niiden sisältöjä on kehitetty paljon. Palveluissa työskentelee erittäin hyvin koulutettua ja osaavaa henkilökuntaa. Palveluita ja palvelukokonaisuuksia on tärkeätä kehittää edelleen, johon hyvinvointialue antaa erinomaiset mahdollisuudet.

Ajattelen, että hyvinvointialue mahdollistaa meille entistä laadukkaammat sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut sekä osaavan ja ammattitaitoisen henkilökunnan. Työnantajana, hyvinvointialue mahdollistaa positiivisesta näkökulmasta laadukkaan henkilöstöjohtamisen lisäksi työhyvinvoinnin johtamisen. Se pystyy panostamaan henkilökuntansa hyvinvointiin ja vahvistamaan henkilöstönsä asiantuntijuutta. Ulospäin tämä näkyy laadukkaina palveluina palveluiden käyttäjille.

On tärkeää, että äänestät. Vain siten voit olla mukana vaikuttamassa päätöksentekijöihin.

aluevaaliehdokas (kesk.)

Pieksämäki

Kommentoi