Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Tuntuipa ikävältä lukea

Piesämäen Lehti 7.8. kertoi ilkivallasta. Uutinen pysäytti, mitä ihmettä ja miksi? Kohteena oli hotelli Savonsolmu. Meillekin, entisinä virtasalmelaisina, työn perässä poismuuttaneina, se oli tuttu yöpymispaikka. Se muistutti ja muistuttaa siitä ajasta, jolloin asuimme seutukunnalla. Monenmoiset tilaisuudet ja tapahtumat eivät unohdu. Hauska oli sielä myös tavata ystäviä. Kaikkinensa hotellissa oli hyvä ja ystävällinen palvelu. Kahviaamiainen tarjoiluineen ja tunnelmineen suorastaan nautinnollinen.

Tieto aikoinaan Savonsolmun sulkemisesta tuntui surulliselta. Sitten taas mielialaa nostatti, kun lehdestä luettiin uutinen hotellin uudelleen avaamisesta! Uskon, että moni, myös entinen seutulainen, koki samoin.

Vuosien varrella lehden, sukulaisten ja tuttavien kautta on pitänyt jotenkin itsestään selvänä, että edelleenkin Pieksämäki on, jos ei nyt ”rauhantyyssija”, niin ainakin miellyttävä paikka asua. Siksipä tämä ilkivaltauutinen tyrmistytti. Onko tämä pahoinvoivien nuorten purkaus/hätähuuto? Katolla riehuminen vähän viittaisi siihen, liekö nyt jokin ”buumi?” Vai onko jollakin taholla tarkoitus hidastuttaa historiaa täynnä olevan Savonsolmun avaamista? Oli, miten oli, mutta toivottavasti tekijät saadaan kiinni ja vastuuseen.

Toivotaan, että tämä tunnelmallinen ja muistorikas Savonsolmu avataan mahdollsimman pian – olosuhteet huomioonottaen!

Muurame