Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Minun Pieksämäki

Meidän mielestä Pieksämäellä on kauniita istutuksia. Pieksämäellä on myös hyviä leikkipaikkoja: Aadan leikkipuisto ja muita leikkipuistoja, Sibeliuspuisto, Maaselän päiväkotikoulun piha, Harjun koulun piha, rannalle rakennettu merirosvolaiva, Nukkekoti, pumptrack ja köysirata ja vielä se jossa aikuiset voi sillee jumpata. Siellä voi siis vielä käydä lenkillä ja pyöräillä.

Pieksämäellä on uimahalli, jossa voi uida, laskea siitä keltaisesta mäkeä ja leikkiä. Ja siellä missä pelataan jalkapalloa siellä voi juosta, koska se on tosi iso.

Pieksämäellä on hyvä asua, kun kaikki on lähellä ja voi kävellä, Englannissa pitää aina melkein mennä joka paikkaan junalla.

Pieksämäki on hyvä, kun siellä ei ole sotaa. Koulussa on kivasti jaettu luokat kirjaimilla.

Pieksämäellä on hyviä kauppoja, joissa on mukavia myyjiä ja eskarissa on hyvää ruokaa. Sitten on myös kerhoja joissa voi käydä aikuisena ja pienenä.

Pieksämäelle toivotaan tieteilijä koulua, jossa oppii tietämään ja tekemään tieteitä. Kouluista puuttuu myös kieliä (kieliluokka).

Päiväkoti Sylvin-Sylin eskareitten mielipidekirjoitus valtakunnallisen partioviikon innoittamana, kuinka asioihin voidaan vaikuttaa kertomalla mielipide.