Mielipide: Tärkeät kuntavaalit

Raimo Hämäläinen

Kuntavaalit ovat meidän jokapäiväistä arkielämää ajatellen tärkeimmät vaalit.

Siksi jälleen on ajateltava ja löydettävä ehdokkaat jotka sitoutuvat juuri tähän upean kotikaupunkiimme Pieksämäen kehitykseen.

Viimeiset vuodet valitettavasti ovat erilaisten kärhämien vuoksi, saaneet kohtuuttoman huomion ja näin todellinen kaupunkimme kehitys on siitä kärsinyt.

Yksi keskeinen tavoite tulee olemaan uudelle valtuustokaudelle, väestökadon jatkuva ja huolestuttava suunta, sille on saatava jarru.

Kun vuosia on seurannut keskusteluja, ainoa keino on työpaikkoja lisää. No senhän jokainen ymmärtää, mutta tuon toitottaminen ei juurikaan ole auttanut, vaan kaivataan tekoja.

On toki muitakin keinoja, saada kaupunkimme houkuttelevaksi ja kilpailukykyiseksi, osaammeko tehokkaasti mainostaa monia vahvoja ominaisuuksia joita Pieksämäellä on, eli meitä ympärillä olevat vesistöt, logistisesti mainio sijaintimme, laajat ulkoilumahdollisuudet ym.

Erikoisesti myös hyödynnettävä kaavoitus mahdollisuuksia ja tehtävä rohkeita ratkaisuja.

Mehän haluamme tämän upean kotikaupungin, että se edelleen kehittyy ja verotulot riittää, turvaten hyvinvoinnin Pieksämäellä.

Mahdollisuudet siihen on vain yhteistyöllä syntyvät päätökset. Ehkä jokaisen puolueen tulisi nyt unohtaa ne omat ohjelmat ja pyrkiä yhteen yhdessä tehokkaaseen Pieksämäen kehitykseen.

Enpä malta olla pistämässä tähän loppuun hyvän turkulaisen ystäväni lähettämää kommenttia:

”Pessimisti: näke jokases mahrollisuures ongelman”

”Optimisti: näke jokases ongelmas mahrollisuuren”.

Toivotaan että Pieksämäen uuteen valtuustoon tulee monta optimistia.

Kommentoi