Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Ukko-Bistrosta

Kantani on, että pidän tehtyä vuokrasopimusta Pieksämäen kaupungin ja Osuuskauppa Suur-Savon välillä onnistuneena. Se päivitettiin nyt elinkeinojohtajan toimesta Suur-Savon kanssa. Olen koko ajan pitänyt sopimusta hyvänä ratkaisuna kaupungin kannalta, koska Veturitorille oli vaikea saada ravintolapalveluita tarjoavaa toimijaa. Siihen tarvittiin riittävän suuret hartiat, jotka neuvottelujen jälkeen löytyivät Osuuskauppa Suur-Savolta. En tiedä mitään toista toimijaa, jolta olisi löytynyt riittävää resurssia käynnistää ja ylläpitää ravintolatoimintaa Veturitorin kaltaisessa paikassa.

Olemme jo joitakin vuosia saaneet nauttia Ukko-Bistron tarjoamista palveluista Veturitorilla niin arkipäivinä kuin erilaisten tapahtumien yhteydessä. Pieksämäen kaupungin tulee jatkaa nykyisen voimassa olevan sopimuksen määrittelemää yhteistyötä Osuuskauppa Suur-Savon kanssa Veturitorilla. Ukko-Bistron yksinoikeus palveluiden tarjoamiseen Veturitorin kaltaisessa miljöössä on ymmärrettävää.

Suur-Savo ei ole vaatinut mahdottomia eikä ole ollut ahne, vaan on toiminut pyrkien mahdollistamaan toimintaedellytyksensä. Niin olisi tehnyt mikä tahansa toinenkin vastaavankokoinen toimija.

Kristillisdemokraattien puheenjohtaja

kuntavaaliehdokas