Mielipide: Eteläsavolaisten jouluostosten aika

Nina Rasola Niina Kuuva

Vuosi on ollut suurelle osalle yrittäjiä rankka. Siksi pienikin asia, ostos tai teko auttaa suuresti tänä jouluna. Ohjaamalla ostoksia pienyrittäjille autamme yrityksiä selviytymään koronan yli. Samalla autamme myös pienyrittäjien perheitä selviytymään tästä ajasta ja pidämme talouden rattaita pyörimässä.

Koronan toinen aalto iskee voimalla pienyrittäjiin. Kun ihmiset eivät liiku, ei tavara liiku, eikä tilauksia tule. Myös erilaisia palveluita käytetään hyvin vähän. Jälleen ollaan tilanteessa, että sovitutkin työt peruuntuivat.

Jouluostosten ja muiden hankintojen kohdistamisen kerrannaisvaikutukset voivat olla suuret. Toivomme, että olette mukana varmistamassa, että juuri sinun eurosi on luomassa turvaa ja hyvinvointia paikallisille pienyrittäjille. Joulu on siihen juuri oikea ajankohta.

Kohdistamalla arjen ostokset ja palvelut paikallisille pienille yrityksille ylläpidämme tuotantoa, palveluita ja taloutta. Pyydämme, että tänä Jouluna alueemme asukkaat ja monipaikkaiset suosisivat paikallista yrittäjää ja kotimaisuutta. Ostakaa pienistä verkkokaupoista, toreilta ja kivijalkakaupoista. Hankkikaa lahjakortteja palveluihin, jotka voitte hyödyntää pandemian kukistuttua. Tapoja on monia.

Tehdään yhdessä viisaita ja harkittuja valintoja. Annetaan tukemme sille, että Suomi selviytyy maailman muutoksissa mahdollisimman hyvin. Tiedämme, ettei maailmantalous tällä pelastu, mutta oman paikkakunnan yrittäjän vuodenvaihteen voitte pelastaa ja nauttia siten laadukkaasta paikallisesta palvelusta tai tuotteesta myös koronan jälkeen.

Ostetaan tänä jouluna yrittäjältä! Tehdään pieniä asioita, luodaan yhdessä toivoa – se on suurta.

Toivomme, että olette mukana varmistamassa, että juuri sinun eurosi on luomassa turvaa ja hyvinvointia paikallisille pienyrittäjille. Joulu on siihen juuri oikea ajankohta.

Etelä-Savon Yrittäjien puheenjohtaja

Etelä-Savon Yrittäjien aluejohtaja

Kommentoi